Team Development Program 1.

Balk teamtraining mennen en managen

Teamtraining “Mennen en Managen”

Projecten ontstaan niet spontaan. U moet ze zelf maken. Samen met anderen. Ontdek waar de kracht van team zit tijdens onze outdoor teamtraining in “de Uitdaging”

Hoe sterk is ons team?
Het succes van een organisatie wordt bepaald door het functioneren van het team op de werkvloer. Het samen overbruggen van problemen en gebruik maken van ieders mogelijkheden is daarbij een onmisbaar element. Een groep mensen zijn niet zomaar tot teams te smeden. Dat vraagt bijvoorbeeld aandacht voor de succesfactoren voor teamvorming. Deze factoren zijn in een model weer te geven. Een model waarin de succesfactoren wordt toegelicht. Indien deze factoren, in samenhang, zijn ingevuld, ontstaat een ‘echt’ team.

Om een teamtraining goed te kunnen laten aansluiten bij de praktijk is het noodzakelijk eerst samen te ervaren in welke fase het team zich bevindt. Dit kan nog wel eens heel anders zijn dan de teamleden zelf denken. Door letterlijk samen in beweging te komen vergroot deze teamtraining binnen uw team: het onderlinge vertrouwen, bewustwording van ieders persoonlijke kwaliteiten en verheldert ieders bijdrage aan het team. Deze training is bij uitstek geschikt voor (recreatieve) teambuilding waarbij communicatie, samenwerken, teamontwikkeling en vooral plezier voorop staat.

Paard & Trainingen heeft dit specifieke Team Development Program ontworpen waarin teams een “project” nabootsen en dus de processen, activiteiten en waarden binnen een team inzichtelijk maken. Vervolgens wordt er een gezamenlijk plan gemaakt voor de toekomst waarin de succesfactoren een belangrijke rol spelen. (Model: Belbin & Vroemen)

Zes succesfactoren voor teams

In dit programma komen onderdelen aan bod als:

  • Acceptatie, vertrouwen en verwachtingen
  • Samenwerking en overleggen
  • Committment en doelstelling
  • Verantwoordelijkheid nemen

Informatie trainingsmogelijkheden:

Duur: een halve of één daagse training.
Aantal deelnemers: vanaf 3 deelnemers
(max. aantal deelnemers is in overleg).

Prijs:
– tot 3 personen €390,00 p.p. 2e dagdeel €150,00 p.p.
– 4-6 personen   €340,00 p.p. 2e dagdeel €110,00 p.p.
– 7-9 personen   €290,00 p.p. 2e dagdeel €  75,00 p.p.

De prijs voor boven 9 personen in op aanvraag (hangt af van hoeveelheid personen en tijd).
Inbegrepen: koffie/thee en versnaperingen bij ontvangst, ‘s middags een heerlijke ‘boeren’ of ‘luxe’ lunch en aan het einde van de trainingsdag tijdens de nabespreking een drankje en hapje.

Wilt u een meer weten of een exacte prijsopgave voor uw team? Stuur dan uw gegevens en/of wensen via onderstaande button. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Klik hier voor onze INDOOR teamtraining “The Power of the Herd”.