Persoonlijke Coaching

“The Power Within”

Meer rust en balans in je leven?

Kamp je steeds vaker met enkele van onderstaande factoren?

– extreem vermoeid en toch onrustig slapen,
– er niet achter kunnen komen wat je nu écht wilt in het leven,
– er tegen opzien om weer aan het werk te gaan na een stressvolle periode,
– een emotionele gebeurtenis moeilijk kunnen verwerken,
– overgevoeligheid,
– niet in balans zijn tussen gedachten en gevoel, (veel gedachten of veel emoties)
– geen voldoening vinden in je werk,
– beter wil leren vertrouwen op intuïtie,
– of een moeilijke keus moeten maken.

Als je je realiseert dat je het anders wilt heb je eigenlijk de eerste stap al gemaakt. Je wilt dingen (blijvend) gaan veranderen, maar je weet niet hoe? Soms is het prettig om dit dan niet alleen te hoeven doen. Iemand die dan naast je staat om mee te kijken, te inventariseren en je de inzichten te geven in jouw proces is dan erg prettig. Graag help ik je als EQ Coach om te leren leven met meer rust en balans, te leven vanuit je eigen kracht en het vinden van je passie en jouw levensweg.

Aan de hand van jouw behoefte bepalen we jouw coachingsvraag en kunnen dan na het kennismakingsgesprek aan de slag. Iedere sessie duurt 1,5 (max. 2) uur waarin een combinatie van het gesprek, opdrachten en oefeningen met het paard een onderdeel zullen zijn.

“Wil jij die tijd nemen voor jezelf?”
Graag ontvang ik je dan voor persoonlijke coaching waarin we samen op zoek gaan naar antwoorden op uw vragen, meer balans en een beter inzicht in je eigen handelen. Een nieuwe richting inslaan en een belangrijke positieve stap op jouw levenspad gaan maken.

In drie sessies van ieder anderhalf tot twee uur gaan we met de volgende kern begrippen aan de slag.

De Ontmoeting | De Verbinding | De Uitdaging

“De Ontmoeting” is de eerste stap, de eerste stap naar kijken naar jezelf. De eerste stap naar kennis over je “zelf” en hoe de ander dat ziet. In de Ontmoeting ont-moet je en kom je tot essentiële inzichten. Je leert door te ervaren, te delen en te zijn in het hier en nu.

“De Verbinding” is de weg naar bewustwording en ontdekken wie je in wezen al bent. Paarden inspireren je tot stilstaan bij jezelf en stilstaan bij de verschillende rollen en patronen die je in het dagelijks leven hebt.

Zoals we ons in deze verschillende rollen gedragen, is slechts een deel van wie we werkelijk zijn. Je bent meer dan al deze rollen. Ieder heeft een “innerlijke bron”, een stil en liefdevol rustpunt; een “zelf”. Door te bewegen met paarden leer je contact te maken met dit “zelf “ en ervaar je kracht, liefde en je echte vermogen tot we je bent.

“De Uitdaging” is het zoeken naar deze bron. Vanuit dit “zelf’ kun je op een effectieve en liefdevolle manier sturing te geven aan je leven, in plaats van gestuurd te worden door de jouw bekende rollen, en patronen.

De paarden vervullen een belangrijke rol in de sessies en deze werkwijze draagt bij aan inzichten om innerlijk te groeien en meer in balans te leven. Meer te zijn wie je werkelijk bent en welke uitdagingen jij meeneemt om te kunnen zijn…

Heb je meer vragen of interesse en wil je een vrijblijvend gesprek? Dan verneem ik het graag.
Warme groet,

Larissa Gies | EQ Coach
+31(0) 655895494