Experience Workshop

De kracht van kwetsbaarheid.

Wat kunnen wij van paarden leren?

Dit zijn de vragen die wij bijna dagelijks horen:

• “Wat moet ik mij precies voorstellen van een Workshop, Coaching of training van Paard & Trainingen?”
• “Hoe gaat het dan in zijn werk?”
• “Wat laten paarden ons dan zien?”
• “Wat kan ik leren over mijzelf van paarden?”

De kracht van kwetsbaarheid.
Zoals zo vaak zit de kracht in eenvoud, schoonheid en kwetsbaarheid. Vaak gaan wij mensen om bij onze kracht te komen, vele cursussen volgen, boeken lezen of verre reizen maken en wat nog meer nodig is. Hoe mooi is het dan dat een sessie van enkele uren of één middag je laat zien dat dit met eenvoudige oefeningen met paarden en de bereidheid om van elkaar te leren je direct op weg helpen naar de kracht van kwetsbaarheid die je al zo lang miste.

Dus speciaal voor degenen onder u die willen ontdekken wat Paard & Trainingen uw team, afdeling of organisatie óf u persoonlijk te bieden heeft kunt u zich inschrijven op deze workshop.

Het werken met paarden levert waardevolle metaforen en associaties op vanuit het dagelijks leven. Door het bewegen en communiceren met paarden krijgt u de mogelijkheid uw eigen handelen eens op een andere wijze te bekijken en doorvoelen door de ogen van de ‘ander’. U krijgt dus meer inzicht in uw eigen handelen, maar vooral ook of het beeld dat u heeft van uzelf ook het zelfde is als anderen van u hebben. Paarden gaan graag de dialoog met u aan en vertellen wie u bent, waar uw kracht ligt en wat uw belemmeringen zijn…

Informatie:
• Er kunnen maximaal 5 mensen aan deelnemen,
• Deelnamekosten zijn € 75,00,- per persoon incl. drankjes en versnaperingen
• Iedereen kan zich aanmelden d.m.v. een schriftelijke aanmelding.

Mogelijkheden voor eerst volgende data vindt u op de pagina AANMELDEN. Na uw aanmelding ontvangt u een schriftelijke bevestiging van uw deelname met de benodigde informatie. (Bedragen zijn voor particulieren inclusief btw, bij zakelijke klanten zijn de bedragen exclusief btw).

Deze Workshop wordt ook aangeboden als (team) Incentive voor bedrijven.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op: +31 (0)172-854525,
of met Larissa, telefoonnummer: (+31) (0)6 5589 5494

AANMELDEN

Contact