Assessment

Assessments voor teams en individuen

Het Karakter Assessment

Inzicht in hoe jij je dromen kunt realiseren en welke beweging ze tegen houdt.

Waarom:
Het Karakter Assessment is een versnelde methode waarin persoonlijkheidskwaliteiten, karaktereigenschappen, individuele krachten en talenten die relevant zijn voor professioneel en persoonlijke ontwikkeling bloot worden gelegd.

Voor organisaties:
Het Karakter Assessment geeft een organisatie direct inzicht in de persoonlijkheidskwaliteiten van nieuwe medewerkers of potentiële nieuwe medewerkers. Voor teams meer inzicht in succesvolle organisatieontwikkelingen, meer definitie van strategische planning, gezamenlijke coals en missie.

Voor individuen:
Het Karakter Assessment biedt individuen die versneld op zoek zijn naar inzicht in persoonlijkheidskwaliteiten, individuele kwaliteiten en talenten die relevant zijn voor professionele ontwikkeling, maar ook voor individuele heroriëntering, carrière switch, presentatiekracht, het opstarten van een nieuw bedrijf of ter voorkoming of overwinnen van een burnout.

Karakter Assessments van Paard & Trainingen:

– Persoonlijkheid Assessments
– Leiderschap Assessment
– Team Assessments

Voorbereiding:
Voor uw voorbereiding geldt: er is geen ‘juiste manier’. Het hangt er van af wat voor type uw bent. Bent u iemand die vooraf graag weet wat hem/haar te wachten staat, of bloeit u juist op in spannende, onbekende situaties?

Het assessment is een inspannende dag die veel vergt van uw energie en uithoudingsvermogen. Zorg dus dat u voldoende nachtrust krijgt en in een normale conditie bent. Als u te vermoeid of ziek bent, kunt u het assessment beter uitstellen. Reizen in de ochtendspits is vaak stressvol. Zorg dat u vroeg(er) van huis te vertrekt zodat de stress minimaal is.

Wilt u een prijsopgave of heeft u vragen over het programma? neemt u dan contact met ons op via onze contactpagina of:
kantoor: +31 (0)172 85 45 25
Mobiel: +31 (0)6 55 89 54 94

Speciaal voor degene die eerst zelf willen ontdekken wat Paard & Trainingen u team, afdeling organisatie of relaties te bieden heeft kunt u zich aanmelden voor de “the Experience Workshop”. Tegen een gereduceerd tarief maakt u dan nader kennis met de impact van het gebruik van paarden in trainingen en coaching en kunt u wellicht de mogelijkheden beter aanpassen op uw wensen”