u bent trainer/coach

U bent een trainer of coach en u wilt uw klanten iedere keer weer originele en vernieuwende trainingsmethoden aanbieden. Daarnaast wilt u aan het werk met de thema’s leiderschap, authenticiteit en de succesfactoren voor teams.

Wij denken graag samen met u na over een programma waarin paarden worden ingezet binnen bestaande of nog te ontwikkelen trainingen. Deze dagdelen worden dan specifiek afgestemd op uw training, uw opleidingsplan, uw relatie en leerdoelen.

Hoe deze samenwerking eruit ziet wordt uiteraard altijd door onze relaties zelf bepaald. Uw klanten hebben immers hun eigen wensen en daarnaast kunt u zelf beter inschatten wat ervoor nodig is om te kunnen blijven voldoen aan de vraag.

Enkele voorbeelden
U bent op zoek naar een manier om uw cursisten te confronteren met hun eigen gedrag waarbij verstoppen, ontkennen of ‘faken’ onmogelijk is, en dat in een veilige, constructieve en eerlijke setting. Met de nieuwe inzichten worden persoonlijke leerdoelen concreet gemaakt en geven zij uw cursisten richting.

U bent voor uw klanten op zoek naar een programmainvulling /-aanvulling met de thema’s integriteit, authenticiteit en natuurlijk gedrag binnen samenwerking, leiding geven en communicatie.

U of uw bureau krijgt de vraag van uw klant of relatie het huidige trainingsprogramma in te korten. Met andere woorden: kwaliteit moet hetzelfde zijn, resultaten moeten hetzelfde blijven, maar u krijgt minder dagdelen om te trainen en te factureren. Door de eerlijke, directe feedback van paarden vinden processen bij de deelnemers sterk versneld plaats. Hierdoor kunt u sneller doordringen tot de kern van de trainingen en het doel en resultaat wordt dan sneller behaald.

“Als u eerst zelf wilt ontdekken wat Paard & Trainingen u of uw relaties te bieden heeft kunt u zich aanmelden voor de “the Experience”. Tegen een gereduceerd tarief maakt u dan nader kennis met de impact van het gebruik van paarden in trainingen en coaching en kunt u wellicht de mogelijkheden beter aanpassen aan uw wensen”.

Ook bieden wij een opleiding waarin wij u leren door een praktijkgerichte methodiek, hoe u zelf paarden kunt inzetten in coaching en training m.b.v. paarden.

Als u meer wilt weten en positief kijkt naar een samenwerking dan vernemen wij dit graag en kan er nagedacht en gesproken worden over de mogelijkheden. U kunt ons bellen op:

Kantoor: +31 (0)172 85 45 25
Mobiel: +31 (0)6 55 89 54 94

U mag natuurlijk ook contact met mij opnemen via de “Lets have a cup of coffee” button

Hartelijke groet,

Let's have a cup of cofee!

Larissa Gies

Manager | Procesbegeleider
EQ Company | Paard & Trainingen