Over ons

Management, organisatie en individuele ontwikkeling met behulp van paarden.

Hartelijk welkom op onze site van Paard & Trainingen. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van trainingen en workshops voor management, organisatie en individuele ontwikkeling met behulp van paarden. Een eigentijdse en verrassende kennismaking met stijlen van leidinggeven, samenwerken en communiceren.

Voor teams
Het functioneren van personen en organisaties en het managen/leiden van een paard liggen dicht bij elkaar. Paarden leveren waardevolle associaties, metaforen, beelden en uitdrukkingen op die direct verwijzen naar stijlen van leidinggeven, samenwerken, en communiceren.

Paard & Coaching
Daarnaast geven wij met behulp van paarden ook individuele coaching.
Waar loop je tegen aan? Wat wil je nu eigenlijk? Hoe krijg je rust en balans in het geen wat je doet? Deze en nog vele andere vragen kunnen worden ingebracht in een coachingsessie met paarden. Er wordt dieper ingegaan op persoonlijke drijfveren, verlangens, weerstand en innerlijke kracht en het positief inzetten van je kwaliteiten.

Bent u ge├»nteresseerd in een natuurlijke, vriendelijke spiegel van uw eigen gedrag en handelen, of dat van uw team of organisatie? Bent u benieuwd naar ‘de Ontmoeting’ en wilt u meer weten over deze inspirerende en leerzame manier van trainen? Kijk dan voor meer informatie op de pagina van onze Workshops & Trainingen.

Ervaren begeleiding
Onze trainers zijn natuurlijk allemaal paardenliefhebbers maar vooral ook zeer ervaren in het trainen en coachen van organisaties en teams. In ons team hebben wij de volgende specialismen: Organisatiedeskundige, Bedrijfskundig adviseur, Gedragsdeskundige teams, Gedragsdeskundige paarden, Individuele coach en HR Management.

 

EQ Company film