Opleiding

De MasterClass | HRM Academy® OPLEIDING PAARD EN COACH

HRM Academy

De EAD MasterClass | Level 1.0 – start op dinsdag 10 september en eindigt op dinsdag 10 december 2013.

Introductiebijeenkomst HRM Academy
De introductie bijeenkomst voor de opleiding tot EAD Basic Coach – 2013 wordt gehouden bij Manege Rijnenburg te Nieuwegein op 25 augustus 2013.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de introductie bijeenkomst laat het ons weten d.m.v. een bericht.

Doel van de opleiding:
Opleiding in de methodiek van het inzetten van paarden in ontwikkelprogramma’s voor coaching en training van teams, groepen en individuen. Aanvullend kun je worden ingezet als EAD Coach op coaching en trainingen van de HRM Group.

Wat is de HRM Group?
De HRM Group is een Platform waar onze EAD Professionals elkaar vinden na afronding van de opleiding bij de HRM Academy. Je ontvangt automatisch 1 jaar gratis toegang tot het Platform. Het platform biedt je nieuwe contacten, een netwerk waarin je ingezet kunt worden als Coach of co-Coach, mogelijkheden voor intervisie, supervisie, workshops, ondersteuning, bijeenkomsten en verdiepingsdagen.
>> lees meer..

Doelgroep:
Trainers, Coaches, Consultants en starters die willen werken als trainer/coach of procesbegeleider en zich richten op de ontwikkeling van teams, groepen en individuen met behulp van paarden.

Aantal deelnemers:
Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

opleidingsdagen:

dag 1 – dinsdag 10 september dag 2 – dinsdag 24 september
dag 3 – dinsda 8 oktober dag 4 – dinsdag 22 oktober
dag 5 – zaterdag 26 oktober dag 6 – dinsdag 5 november
dag 7 – dinsdag 19 november dag 8 – examendag datum is i.o. deelnemers
Dag 9 – dinsdag 10 december

Locaties:
De MasterClass zal op de volgende locaties ingepland worden:

– één dag (1e) kudde observatie in het bos bij Emmeloord,
– zes opleidingsdagen in Nieuwegein of Alphen aan den Rijn.
– één dag (zaterdag) oefensessie in Aarlanderveen (bij Alphen aan den Rijn)
– dag acht mag naar naar eigen keuze (examenopdracht), anders op een bekende HRM Academy locatie.
– dag negen (laatste dag) is op een verrassingslocatie. (wel in de Randstad)

Prijs:
*Bij uw officiële (schriftelijke) aanmelding vóór het einde van de inschrijftermijn, ontvangt u € 150,00 korting op het totaalbedrag en betaald u € 2.765,00 (inclusief 21% btw is € 3.345,65)

Inschrijving na het inschrijftermijn kost *€ 2.915,00
Het bedrag is inclusief trainingsmaterialen, locatiekosten, lunch, drankjes , versnaperingen en fotomateriaal. Het bedrag is exclusief 21% btw. (Het bedrag inclusief 21% btw is: € 3.527,15)

Betalingswijze:
Betaling (termijn) geschiedt vooraf, uiterlijk twee weken voor aanvang van de eerste opleidingsdag, hiervoor ontvangt na officiële inschrijving middels een inschrijfformulier een factuur.

Korting introducé:
Als u een andere cursist aanbrengt ontvangt u beide een korting van €100,00

Betalingswijze:
Betaling (termijn) geschiedt vooraf, uiterlijk 2 weken voor aanvang van de eerste opleidingsdag, hiervoor ontvangt na officiële bevestiging en een factuur. Eventuele afwijkingen m.b.t. de betalingen kunnen worden besproken en in overleg worden aangepast. Particulieren krijgen een korting i.v.m. de afdracht voor btw. Hierover kunt u contact opnemen met Larissa Gies.

Betaling in termijnen:
Het is mogelijk om deze opleiding in termijnen te betalen. Hiervoor brengen wij een éénmalige toeslag van €50,00 in rekening. (administratiekosten)

Wist u dat deze opleidingskosten (deels) aftrekbaar zijn voor de belasting?
U kunt hier meer over terugvinden op : www.belastingdienst.nl

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de Opleiding MasterClass 2013 | EAD Basic Coach via het online inschrijfformulier van de HRM Academy.

Certificaat:
Aan het einde van de opleiding ontvangt u van de HRM Academy het Certificaat EAD COACH (level 1.) Met dit certificaat heeft u voldoende kennis en kunde op het gebied van coaching en training met behulp van paarden.

Extra’s:
– U kunt worden ingezet in de trainingen en coaching van De HRM Group.
– U ontvangt automatisch een lidmaatschap van de Branchevereniging van de HRM Group.

Bij deze branchevereniging zitten opgeleide EAD Coaches van de HRM Academy aangesloten en werken nauw samen aan: trainingen voor grote opdrachten, intervisie, vervolg opleidingen, verdiepingsdagen, workshops, nieuws updates, tips en events en bijeenkomsten en andere begeleiding m.b.t. het werken in deze branche. Kortom; “vermenigvuldigen door te delen!”

Vervolg opleiding:
De cursist kan na level 1 (EAD Basic COACH) de vervolgopleiding level 2. “EAD Advanced COACH” en daarna level 3. “EAD Executive COACH” volgen. Dit zijn vervolg modules waaraan u naar eigen behoefte kunt deelnemen.

Wilt u meer informatie over de HRM Academy® en de Masterclasses 1, 2, en 3, neem dan contact op met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij staan u graag te woord.U kunt zich aanmelden voor de Opleiding EAD Coach 2013 MasterClass 1.0 via het online inschrijfformulier van de HRM Academy.

Wil je meer informatie over de HRM Academy, de HRM Group of de MasterClass, neem dan contact op met ons op via onderstaande contact gegevens. Wij staan je graag te woord.

Hartelijke groet,

Opleiders HRM Academy:

Larissa Gies | Manager HRM Academy
Kantoor: +31 (0) 172 85 45 25
Mbl: + 31 (0)6 55 89 54 94
E-mail: larissa@horseresourcemanagement.com

Liesbeth Schippers | EAD Executive Coach| HRM Academy
Kantoor: +31 (0) 172 85 45 25
Mbl: +31 (0)6 53 60 26 12
E-mail: liesbeth@horseresourcemanagement.com

INSCHRIJVEN INTRODUCTIEDAG CONTACT