Een reis met een bijzondere bestemming

Journey of a lifetime …

Het kan ineens zo zijn dat je je realiseert dat je erg veel behoefte hebt aan rust, het opladen van je batterij en eens stil te staan bij wat je doet en het leven.

Misschien wil je je baan, een moeilijke keuze of relatie(s) evalueren. Je geest en lichaam hebben behoefte aan duidelijkheid, inspiratie, balans en inzichten waardoor je een nieuwe beweging kunt maken. In deze bijzondere, inspirerende reis staat de aandacht voor jezelf centraal. Journey of a lifetime is niet zo maar een vakantie, het is een reis naar een bijzondere bestemming met een bijzonder doel. Een reis met jezelf voor jezelf. Een reis om te gaan ontdekken en stil te staan bij wie je bent. Inzichten krijgen door op zoek te gaan naar wat ons onbewuste ons te vertellen heeft. Een reis om te groeien, onszelf beter verstaan en terug te keren naar de essentie.

Voor groei heb je ruimte nodig……

Op het magische eiland Ibiza ligt midden in de natuur van het binnenland onze prachtige locatie. Een villa van alle gemakken voorzien op slechts enkele kilometers van Santa Gertrudis.
Lees verder en ontdek >>>