Opleiding Lichaamswerk

Ben je als Coach of procesbegeleider op zoek naar hoe je mensen (ook kinderen) begeleidt om beter naar het lichaam te luisteren, signalen in het lichaam te gaan leren herkennen en werkvormen te hanteren waarin door middel van lichaamsoefeningen en introspectie getracht wordt de geestelijke en lichamelijke gezondheid te verbeteren.

In lichaamswerk leer en begeleidt je de ander hoe hartritme van invloed is op het lichaam (het hart) en je gedachten (de hersenen) en hoe je de ideale samenhang kunt genereren waarbij men stress reduceert, creatiever gaat denken en met een mentale helderheid persoonlijke oplossingen toegankelijker zullen worden.
Belangrijke onderdelen van het lichaamswerk zijn ademhalingsoefeningen, inspannings- ontladings- ontspanningsoefeningen en visualisatieoefeningen.

Paarden zijn de ideale begeleiders naar binnen toe en geven belangrijke signalen af, over het gebied waarin het proces moet worden begeleidt.

De module Lichaamswerk duurt 8 dagdelen, waarin je aan het werk gaat met theorie, eigen lichaamswerk, begeleiding van deelnemers en het examen.
Kosten: €695,00
Materiaalkosten: €100,00

lichaamswerk

Bedragen zijn exclusief btw. inclusief drankjes en versnaperingen.

 

Voor meer informatie bel voor een intake gesprek naar ons kantoor: 0172 -854525 of laat een bericht
achter via info@paardentrainingen.nl